Pizza cu Aluat de Malai si Gambe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu Aluat de Malai si Gambe

Ingrediente

  • ~2 cani faina alba
  • ~1/2 cana faina de malai
  • ~2 linguri ulei de masline
  • ~15 gr drojdie verde sau o lingurita drojdie uscata
  • ~1 praf de sare
  • ~3 sferturi de cana apa calduta
  • cana= 250ml
  • din acest aluat ies 2 pizza medii
  • Pt umplutura:
  • o cutiuta mica porumb
  • 1 cutie ciuperci champion laminate
  • 12 buc creveti/gambe decorticati si taiati in 2-3 depinde de marime
  • 200 gr mozzarela razuita
  • topping de pizza

Mod de preparare

Intr-un vas punem faina alba, malai, sarea si 2 linguri ulei de masline, dizolvam apa calduta cu drojdia si framantam pana iese un aluat potrivit, lasam 30 min la dospit.

Ungem cu ulei 2 forme rotunde de pizza, cu un sucitor intindem masa in forma rotunda ungem cu toping si presaram ingredientele dupa gustul fiecaruia.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C si lasam pt 25-30 min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Placinta cu Branza si Stafide
3
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Tocana de peste cu dovlecel
Bucataras.RO

Tocana de peste cu dovlecel

O reteta foarte buna pentru post , diete....etc.

Tocana de peste cu dovlecel
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!