 
		
	Intr-un vas punem faina alba, malai, sarea si 2 linguri ulei de masline, dizolvam apa calduta cu drojdia si framantam pana iese un aluat potrivit, lasam 30 min la dospit.
Ungem cu ulei 2 forme rotunde de pizza, cu un sucitor intindem masa in forma rotunda ungem cu toping si presaram ingredientele dupa gustul fiecaruia.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C si lasam pt 25-30 min.
 Pofta buna! 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii