Pasca cu branza si stafide

Postat pe: 24-04-2017
(0)

Ingrediente

350 g aluat de cozonac
350 g branza de vaci
sare
3 oua + un albus de ou
esenta de vanilie
zahar dupa gust
stafide
1 galbenus de ou pentru uns

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul, adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.

Intr-o tava rotunda de 24 cm, am pus aluatul de cozonac pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5 cm grosime. In mijloc, am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins, pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca cu branza si stafide" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca cu branza si stafide