-Se pune faina intr-un vas,peste faina in care se amesteca praful de copt,sare,cacao si zaharul,se pune untul la temperatura camerei,esenta si se framanta un aluat.Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore,dupa care se poate lucra.
-Intr-un vas se pune branza,zaharul,smantana,ouale,esenta,stafidele si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune aluatul pe masa de lucru,se presoara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda,se trage foaia peste hartie de copt si se aseaza in tava,se aseaza aluatul si pe margini,se toarna compozitia de branza,se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit.cand se rumeneste este semn ca este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii