-Se pune faina intr-un vas,peste faina in care se amesteca praful de copt,sare,cacao si zaharul,se pune untul la temperatura camerei,esenta si se framanta un aluat.Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore,dupa care se poate lucra.
-Intr-un vas se pune branza,zaharul,smantana,ouale,esenta,stafidele si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune aluatul pe masa de lucru,se presoara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda,se trage foaia peste hartie de copt si se aseaza in tava,se aseaza aluatul si pe margini,se toarna compozitia de branza,se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit.cand se rumeneste este semn ca este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii