Se dizolva drojdia in laptele si apa caldute. Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc se adauga compozitia cu laptele, mierea se amesteca dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta bine si se lasa 2 ore la crescut.
Dupa ce a crescut se intinde ca si cozonacul si se ruleaza.
Se tapeteaza o tava de cozonac de 30 cm. cu hartie de copt si se pune painea inauntru se mai lasa la crescut 1 ora. Se unge cu lapte si se coace la 170 grade pt. 35 min.
Dupa ce e gata se scoate din cuptor se unge din nou cu lapte si se acopera cu un prosop ud se lasa acoperit pana s-a racit.
Este o paine care se poate manca cu mezeluri sau nutella, gemuri si simpla e foarte buna.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii