Aluatul se poate face la masina sau cu mana. Amestecam oul batut cu laptele si sarea. Amestecam faina cu zaharul si cu drojdia, daca folosim drojdie proaspata, luati un pic din cantitatea de lapte si dizolvati drojdia in el.
In masina de paine depunem mai intai lichidele si apoi faina cu zaharul si drojdia. Lansam programul normal, lasam la odihna 1 ora la loc caldut.
Impartim aluatul in doua suluri, aproxim. 60 cm si le impletim dupa imagine. Asezam pe tava si lasam inca 30 de minute, ungem cu ou si infurnam in cuptorul rece la 220 grade C timp de 30-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii