Pentru aluat: a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus. Lasam aluatul la dospit 20 minute la loc caldut.
Pentru umplutura: intr-un castron, zdrobim branza de vaci cu furculita, adaugam sare si piper proaspat rasnit, leurda taiata marunt (sau patrunjel, daca nu avem leurda), usturoiul pisat, untul topit. Amestecam toate ingredientele pana obtinem o crema de branza.
Pe masa de lucru usor infainata, punem aluatul. Il intindem cu sucitorul, intr-un dreptunghi. Peste aluat, intindem crema de branza. Cu un cutit bine ascutit, taiem aluatul in patrate de marimea tavii, in care urmeaza sa coacem painea. Suprapunem cateva felii, le punem in tava de paine, apoi adaugam restul de felii la celelalte, pana umplem tava si terminam feliile. Lasam aluatul la dospit 15 minute, in cuptorul cald la 50 grade C. Crestem temperatura cuptorului la 175 grade C si coacem painea 35-40 minute, pana se rumeneste usor pe desupra. Lasam painea sa se racoreasca, o scoatem pe un fund de lemn, rupem felii de paine si servim cu mare pofta. Sa va fie de bine!!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSunt atat de bune....se topesc in gura!!!!Bune si cu ciocolata dar si asa simple!!!!
Fursecuri fragede cu ciocolataRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii