Intr-un lighenas se pune drojdia,sarea si zaharul si amestecam pana ce se lichefiaza, apoi se pune apa calduta, nu firbinte, amestecam si se adauga
taratele de grau.
Se adauga faina putin cate putin, amestecand cu o furculita, pana ce se poate framanta cu mana. Dupa ce se incorporeaza toata faina, se framanta bine pana ce nu se mai lipeste aluatul de maini, se pune putin
cate putin uleiul, framantandu-se ca la cozonac , pana ce se obtine un aluat pufos care face basici la suprafata.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se imparte in doua parti egale , se formeaza paine care se pune in doua tavi mari de cozonac si se mai lasa sa creasca 30 minute.
Intre timp se incalzeste cuptorul la foc potrivit.
Dupa ce aluatul a crescut se baga la cuptor 30-40 de minute (depinde de cuptor)
Este gata dupa ce painea a capatat o culoare bej-inchis.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii