Paine alba:
Se face un aluat si se pune in folie alimentara sa dospeasca.
Paine galbena
Se face un aluat si se pune in folie alimentara sa dospeasca.
Paine rosie
Se face un aluat si se pune in folie alimentara sa dospeasca.
Paine verde
Se face un aluat si se pune in folie alimentara sa dospeasca.
Paine neagra
Se face un aluat si se pune in folie alimentara sa dospeasca.
Se lasa sa dospeasca circa o ora dupa care se ia aluatul negru se intinde cu ajutorul sucitorului, grosime circa 1 cm, se unge cu putina apa peste care se pune cel verde intins la fel ca si negru, se unge cu putina apa si se continua tot asa cu celelalte culori, ca in foto.
Se taie apoi in trei si fiecare parte se rasuceste dandu-i forma din foto, un sul rasucit, aceste trei suluri se pun fiecare in hartie de copt, nu se strange hartia tare, se rasuceste la margini, se pun cele trei suluri in tava si se mai lasa sa dospeasca la loc cald inca 15 minute, se coc apoi in cuptorul incalzit la 220 grade pentru circa 20-25 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii