Faina se amesteca cu sarea,drojdia,3 oua,uleiul de masline si putina apa calduta.Se framanta bine,apoi se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Morcovul si dovlecelul(cu coaja)se dau pe razatoare si se amesteca cu aluatul crescut.Se framanta iar.
Aluatul se ruleaza si se pune in forma de chec unsa si tapetata.
Se unge cu oul batut,se decoreaza cu rondele de rosii si se presara oregano.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 35-40 minute.
Se poate adauga la compozitie cateva masline negre fara samburi si taiate in rondele.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii