Intr-un bol cu mare se pun primele 3 ingrediente. Amestecati bine cu telul, acoperiti si lasati intr-un mediu cald 30 de minute. Adaugati berea, restul de faina si sarea. Amestecati cu o lingura de lemn sau furculita pana cand obtineti un aluat lipicioa si se desprinde usor de margini. Acoperiti din nou si lasati sa mai stea 2 ore.
Cu o spatula desprindeti de pe margini si transferati pe o suprafata presarata cu faina. Nu framantati doar rulati putin modelati in forma dorita (cat mai compact). Tansferati intr-o tava cu folie de aluminiu, presarati putina faina deasupra, acoperiti din nou si lasati inca 40 de minute.
Preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6) si introduceti o tava cu apa pe fundul cuptorului. Increstati putin painea apoi coaceti 35-40 minute sau pana cand acesta are o crusta aurie. Transferati apoi pe un gratar de racire.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii