Intr-un bol cu mare se pun primele 3 ingrediente. Amestecati bine cu telul, acoperiti si lasati intr-un mediu cald 30 de minute. Adaugati berea, restul de faina si sarea. Amestecati cu o lingura de lemn sau furculita pana cand obtineti un aluat lipicioa si se desprinde usor de margini. Acoperiti din nou si lasati sa mai stea 2 ore.
Cu o spatula desprindeti de pe margini si transferati pe o suprafata presarata cu faina. Nu framantati doar rulati putin modelati in forma dorita (cat mai compact). Tansferati intr-o tava cu folie de aluminiu, presarati putina faina deasupra, acoperiti din nou si lasati inca 40 de minute.
Preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6) si introduceti o tava cu apa pe fundul cuptorului. Increstati putin painea apoi coaceti 35-40 minute sau pana cand acesta are o crusta aurie. Transferati apoi pe un gratar de racire.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor"Clatite rumenite, cu dragoste pregatite." Da, imi doresc un Panini Maker , drept pentru care va invit cu maaare...
Clatite bicolore cu crema de vanilie, mar si nuci caramelizateAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii