Negresa cu Ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Negresa cu Ciocolata

Ingrediente

  • - 3 oua
  • - 3 linguri zahar
  • - 3 linguri faina
  • - 1 plic zahar vaniliat
  • - 1/2 plic praf de copt
  • - 150 g ciocolata menaj neagra
  • - 100 g unt
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Ouale intregi se bat putin cu un praf de sare, se adauga zahar, zahar vaniliat, se adauga faina amestecata cu praf de copt. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baia de aburi, se lasa sa se racoreasca putin si se adauga in amestecul de oua.

Se unge cu unt tava, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit. Se face testul cu scobitoarea pt a vedea cand s-a copt.
Poate fi glazurata cu ciocolata. Poate fi servita alaturi de un pahar cu lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)