Am amestecat intii solidele si apoi lichidele, iar la urma de tot am pus drojdia pt ca fiind instant nu tb sa astept sa dospeasca inainte sa pun la copt. Aluatul nu se amesteca prea mult pt muffins in general si deci nici pt astea sarate.
Am uns cu unt si am infainat formele de muffins, am turnat aluatul cit 3/4 din forme.
Am copt la 180 grade C (adica la foc mediu inn cuptorul gata incalzit). Cind am vazut ca sunt aproape gata le-am uns cu niset albus de ou. Puteam sa le ung de la inceput, dar am uitat...
Le-am lasat in cuptor pina s-au rumenit. Cred ca vreo 30 minute, dar nu bag mina in foc. Oricum, fiecare cuptor are timpul lui, care apoi difera in functie de cantitatea de aluat...
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataMie imi plac foarte mult mancarurile cu legume multe, sincer as putea trai mult timp fara carne, nu stiu daca pentru...
Mancare de varza cu legumeRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii