Incalzim putin laptele. Punem zaharul in lapte si amestecam pana se topeste. Adaugam si drojdia si omogenizam bine.
Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in faina, adaugam ouale mixate si laptele, amestecand putin cate putin din faina. Amestecam bine, apoi framantam putin, adaugand uleiul. Framantam, pana aluatul inghite tot uleiul. Acoperim vasul cu folie alimentara si lasam sa creasca, pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce a crescut, rupem bucatele din aluat, le intindem in foaie subtire, punem crema de ciocolata rulam. Formam spirale pe care le asezam in tava cu hartie de copt. Ungem fiecare spirala cu ou batut si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumenesc.
mi-a placut atat de mult ca nici nu am terminat de mancat ce am facut ca deja am cumparat alte pipote sa mai fac zilele astea...
Ciulama de pipote cu ciuperciDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii