Hamburger

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt carne:
  • 300gr carne tocata de vita
  • 1 lingura de bulion
  • sare dupa cum vreti
  • 1/2 legatura de patrunjel proaspat
  • 1 ceapa nu prea mare data prin razatoare
  • 2 catei de usturoi
  • 4 oua doar galbenuse
  • 1 felie de paine nu proaspata se uda si se scurge apa
  • piper negru
  • piper rosu
  • chimen
  • 1 lingurita de ulei
  • Garnitura:
  • hamburger paine
  • 4 castraveti murati la otet rosii
  • foi de salata verde
  • o cana mare maioneza
  • mustar si Ketchup

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele din sectiunea "pt carne" marunt, se amesteca foarte bine, se lasa cel putin 2 ore la frigider. Se scoate de la frigider, se fac chiftele (hamburgeri), se pun in tava de teflon fierbinte fara ulei.

Apoi se taie painea de hamburger se pune mustar, ketchup, maioneza, se pun chiftelele, o felie de rosie subtire, o felie de ceapa subtire, o felie de castravete murat, se pune salata verde, se acopera hamburgerul, este gata.

Linga a se pun cartofi prajiti daca vreti. Se taie cartofii subtiri, se incinge uleiul (se pune ulei mult), se arunca cartofii in uleiul fierbinte, se prajesc, dar nu acoperiti cratita. Cartofii dupa ce se curata, se pun intodeauna in apa rece si in apa jumate de lingura de sare.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici