In faina amestecata cu sare, incorporam uleiul si laptele caldut in care am dizolvat drojdia de bere. Amestecam bine si daca ni se pare prea tare aluatul, mai adaugam putin lapte. framantam putin. Mie mi s-a intamplat ca la 200gr. faina am pus 100ml. lapte si era cam tare aluatul.
Lasam aluatul deoparte acoperit, circa 40 minute.
Formam grisine de grosimea si marimea care ne place. Le punem pe o hartie de cuptor unsa cu ulei, daca vrem presaram susan sau mac si le dam la cuptorul incalzit, temperatura 200°, circa 20 minute. Se poate pune deasupra chiar si rozmarin daca ne place.
Ies crocante.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii