Se programeaza masina la programul de aluat. Dupe ce a dospit se scoate aluatul afara, se intinde cu sucitorul, si cu ajutorul unul pahar, fainat din cand in cand, se taie rondele.
Se pun pe o tava unsa si se acopera cu un servet, se lasa la dospit jumate de ora. Se pune ulei intr-o tigaie, se infierbanta si se coc gogosii la foc mic.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii