Se amesteca sarea cu zaharul, praful de copt si faina. Batem ouale cu o furculita ca pentru omleta, adaugam aromele, romul si apa. Varsam totul peste amestecul de faina si framantam un aluat usor lipicios. Adaugam untul moale si framantam. Dam la frigider cateva ore.
Incingem uleiul si formam cu mainile umede gogosele. Aruncam in uleiul incins pana se rumenesc frumos. Separat pregatim siropul din apa si zahar si arome. Lasam sa fiarba pana ce este grosut. Dam deoparte si asteptam sa se racoreasca.
Trecem prin sirop gogoselele si presaram deasupra nuca sau fistic sfaramat.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii