- fierbeti cartofii in apa cu sare
- intr-un castron treceti prin ciur sau sita faina, adaugati sfecla si cartofii striviti ca pentru piure (sau tocate prin masina de tocat, blender, robot), sarea
- adaugati intii 150 gr de faina si dc mai este nevoie mai adaugati pina la 200 gr ... aluatul tb sa fie moale dar nu lipicios
- formati suluri de aluat, taiati bucati si in fiecare bucata puneti cite un cub de brinza/ cascaval, dati o forma usor ovala sau rotunda cum va place
- treceti fiecare galusca obtinuta pe ustensila speciala pt gnocchi sau daca nu pe dintii unei furculie sau pe o razatoarea ca sa obtinueti o suprafata cu santuri /dungi
- rasturnati gnocchi in oala cu apa sarata fierbinte si fierbeti pina cind galustele se ridica la suprafata (citeva minute), cu o paleta cu coada lunga treceti o singura data pe sub gnocchi cind i-ati pus in apa clocotta ca sa nu se lipeasca de fundul oalei
- cind sunt fierti (s-au ridicat la suprafata) ii luati cu paleta gaurita /de plasa si ii puneti in tigaia cu unt topit, ii amestecat usor miscind tigaia si ii serviti
Daca vreti, puteti rade deasupra cascaval / parmezan / grana padano
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Cine poate refuza un medalion de salau proaspat ? Sunt incantata cand am la dispozitie ingrediente proaspete de...
Salau cu zucchiniAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii