Fursecuri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet si jumatate de margarina
  • 1 kg faina alba
  • 400 g zahar
  • 1 praf si jumatate de copt
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingura cu smantana

Mod de preparare

Se face un aluat moale care se framanta.
Apoi se bat albusurile cu 250 g zahar pe abur.
Se intinde foaie pe masa de bucatarie peste care se intinde albusul batut spuma.
Se taie cu un paharel mic, care se trece prin apa sa nu se prinda.

Tava se tapeteaza cu putin ulei si faina.
Dupa ce s-au copt fursecurile se lipesc cate doua cu ciocolata sau gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
4
Romania

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos