Se face un aluat moale care se framanta.
Apoi se bat albusurile cu 250 g zahar pe abur.
Se intinde foaie pe masa de bucatarie peste care se intinde albusul batut spuma.
Se taie cu un paharel mic, care se trece prin apa sa nu se prinda.
Tava se tapeteaza cu putin ulei si faina.
Dupa ce s-au copt fursecurile se lipesc cate doua cu ciocolata sau gem.
Savarinele imi aduc aminte de casa...copilarie...si in special de bunica mea careia ii placeau atit de mult aceste prajituri....
SavarineInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii