Fursecuri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet si jumatate de margarina
  • 1 kg faina alba
  • 400 g zahar
  • 1 praf si jumatate de copt
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingura cu smantana

Mod de preparare

Se face un aluat moale care se framanta.
Apoi se bat albusurile cu 250 g zahar pe abur.
Se intinde foaie pe masa de bucatarie peste care se intinde albusul batut spuma.
Se taie cu un paharel mic, care se trece prin apa sa nu se prinda.

Tava se tapeteaza cu putin ulei si faina.
Dupa ce s-au copt fursecurile se lipesc cate doua cu ciocolata sau gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)