Lasati aluatul foietaj la dezghetat.
Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua.
Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie.
Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa.
Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare.
Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii