Foietaj cu Salam

Complexitate
redusa
Foietaj cu Salam

Ingrediente

  • -400 g aluat foietaj
  • -10 felii de salam
  • -1 ou pentru uns, optional
  • -sare

Mod de preparare

Lasati aluatul foietaj la dezghetat.

Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua.

Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie.

Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa.

Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare.

Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.

Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
3
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca