Se face un aluat cu ingredientele de mai sus, se lasa sa dospeasca, se incalzeste cuptorul si in acest timp ungem tava cu ulei si cu miinile unse intindem aluatul in tava, intinzind cu degetele. Ungem cu pensula cu ulei, asezam deasupra maslinele si rosiile presaram cu origan si sare.
Lasam putin sa mai dospeasca pina cind se incalzeste cuptorul si coacem pina cind se rumeneste frumos, la temperatura maricica (cuptorul intre mediu si mare).
* in loc de fulgi de cartofi eu am pus un cartof curatat de coaja, copt la microunde (sau il fierbeti), lasat sa se raceasca si strivit
** rosiile mele erau cam maricele si deci le-am taiat dupa care le-am asezat cu coaja spre aluat ca sa nu se ude prea tare.
Pentru ca este destul de inalta o puteti taia si umple cu brinza, sunca, ce vreti...
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii