Faina cernuta am amestecat-o cu sarea, peste ia am turnat drojdia dizolvata cu zaharul si putin cate putin apa calduta. Aluatul rezultat l-am framantat cu uleiul de masline. Dupa ce a stat 30 min la crescut l-am impartit in doua.
Prima bucata am intins-o in tava unsa cu ulei de masline peste care am adaugat umplutura formata din bucati de masline cascaval ras si rondele de ceapa rosie. A doua bucata am intins-o usor si am asezat-o peste umplutura. Deasupra am asezat rondele de ceapa, bucati de masline, rosii si rozmarin si am stropit cu ulei de masline.
Se lasa 10 min la crescut dupa care se tine la cuptor 30 min. Se serveste rece
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii