Faina cernuta am amestecat-o cu sarea, peste ia am turnat drojdia dizolvata cu zaharul si putin cate putin apa calduta. Aluatul rezultat l-am framantat cu uleiul de masline. Dupa ce a stat 30 min la crescut l-am impartit in doua.
Prima bucata am intins-o in tava unsa cu ulei de masline peste care am adaugat umplutura formata din bucati de masline cascaval ras si rondele de ceapa rosie. A doua bucata am intins-o usor si am asezat-o peste umplutura. Deasupra am asezat rondele de ceapa, bucati de masline, rosii si rozmarin si am stropit cu ulei de masline.
Se lasa 10 min la crescut dupa care se tine la cuptor 30 min. Se serveste rece
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii