Se tine margarina la temperatura camerei ca sa fie moale, se amesteca cu iaurtul apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si se framanta un aluat omogen pe care il dam la rece cateva ore sau o noapte. Se poate tine si la congelator o luna este f. fraged. Din aluat se fac 2 foi pe care le umplem cu branza, mere, dovleac, ciuperci etc.
Este un aluat bun la toate.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!
Desert clatite americane cu fulgi de ciocolataO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii