Sarea se dizolva in apa sau lapte la temperatura camerei, cit este nevoie ca sa obtinem un aluat moale (eu am folosit amestec de apa si lapte).
- framintam putin cit sa se dezlipeasca usor de pe castron, cu miinile unse cu ulei sau unt topit
- lasam la dospit cit sa se dubleze volumul
- ungem tava cu ulei si turnam aluatul
- strivim numai cu degetele cit sa se largeasca si sa se aseze in tava bine, unifirm, nu mai inalt de 2 degete
- lasam sa mai dospeasca putin si incalzim cuptorul
- asezam rozmarinul si ce mai dorim din loc in loc pe aluat, chiar putem sa prindem cu 2 degete coca si sa acoperim putin rozmarinul.
- ungem cu ulei+ lapte sau ulei+ iaurt (nu cu zgircenie. Sa fie lichid de 1-2 mm deasupra aluatului)
- coacem in cuptorul cald 200 grade C pina cind se rumeneste

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii