Se pune drojdia cu zaharul si apa calduta intr-un castronel pentru 10 minute apoi se amesteca cu faina si sarea adaugand cate putina apa calduta pana iese un aluat ca de paine, se lasa sa creasca la loc caldut circa 30 minute, apoi se fac forme de covrigei, separat se pune intr-o farfurie apa calda spre fierbinte cu putin bicarbonat de sodiu, eu am pus din ochi, cat am luat cu trei degete, punem pe rand covrigeii apoi in tava tapetata cu hartie de copt, se coc la foc moderat, cei cu susan dupa ce i-am scos din apa ii dati prin seminte de susan, in apa i-am lasat circa 30 secunde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii