Clătite pufoase reţetă. Intr-un bol cerneti faina, praful de copt, sarea si zaharul. Pregatiti un tel la indemana apoi adaugati oul, laptele si untul (acesta sa fie ultimul). Sa fiti rapizi cu telul deoarece untul incepe sa se solidifieze din cauza laptelui.
De asemenea amestecati toate ingredientele deodata. Aceasta previne cocolasele. Lasati apoi sa stea 5 minute. Intr-o tigaie de teflon preincalzita la foc mediu turnati 1/4 cana pentru fiecare clatita. Se pot face si cu 1/2 de cana daca le vreti mai mari. Cand apar bule de aer in mijlocul unei clatite atunci le intoarceti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviti cu sirop de artar (maple syrup) sau miere.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii