Clătite pufoase reţetă. Intr-un bol cerneti faina, praful de copt, sarea si zaharul. Pregatiti un tel la indemana apoi adaugati oul, laptele si untul (acesta sa fie ultimul). Sa fiti rapizi cu telul deoarece untul incepe sa se solidifieze din cauza laptelui.
De asemenea amestecati toate ingredientele deodata. Aceasta previne cocolasele. Lasati apoi sa stea 5 minute. Intr-o tigaie de teflon preincalzita la foc mediu turnati 1/4 cana pentru fiecare clatita. Se pot face si cu 1/2 de cana daca le vreti mai mari. Cand apar bule de aer in mijlocul unei clatite atunci le intoarceti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviti cu sirop de artar (maple syrup) sau miere.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceastă rețeta de paste cu pui și hribi este delicioasă. Aroma cărnii și a hribilor se îmbină cu savoarea...
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptorRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii