Se amesteca bine ,margarina (scoasa din timp din frigider) cu oul iar apoi se adauga restul ingredientelor in ordinea urmatoare,smantana+1 lingura otet+un varf sare +faina. Aluatul se pune in frigider ,minim 1 ora. Dupa aceea, se intinde doua foi si le umplem dupa gust.
Acest aluat, se poate folosi la prepararea placintei cu carne,branza sau mere.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDaca tot incepem scoala de luni, va aduc o reteta ce poate inlocuii sandvisul din pachetelul copiilor, cu niste melcisori...
Melci pt pachetelul copiilorDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii