Aluat de Casa pentru Placinte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet margarina Unirea sau Rama
  • un pahar - 200 g iaurt
  • un praf de copt
  • 400 g faina cernuta

Mod de preparare

Margarina moale, tinuta la temperatura camerei se amesteca cu iaurtul intr-un castron, apoi se adauga faina cu praful de copt cernute. Se omogenizeaza aluatul si se fac 2 foi umplute cu branza, mere sau dovleac, dupa preferinte.
Se poate tine la congelator pana dorim sa o preparam.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Tort de mere caramelizate
3
Dulciuri

Tort de mere caramelizate

Tort de mere caramelizate
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Rulada din omleta cu miez de lapte
Bucataras.RO

Rulada din omleta cu miez de lapte

O gustare rapida, la indemana oricand si buna!

Rulada din omleta cu miez de lapte
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post