Ingrediente
● 1 pachet de taietei lati (ptr 4 persoane e suficient un pachet ) |
● sare |
● 1 lingura untura |
● 150 gr slanina afumata |
● 1 pahar mare de samntana |
● 300 gr scoaca(branza dulce ) |
Mod de preparare
Taieteii se fierb in apa cu sare.
Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte.
Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri).
Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele.
Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min.
La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )
Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)" nu uita sa ii faci un review.
Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte.
Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri).
Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele.
Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min.
La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )
Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany