Fierbem in apa cu sare pastele,conform instructiunilor de pe pachet.
Cand sunt gata fierte le scurgem bine de apa,trecindu le printr o strecuratoare.
Intr o cratita mai inalta punem uleiul la incins si adaugam usturoiul taiat felii.Il lasam la calit circa 1 min dupa care il scoatem si il adaugam in cratita sucul de rosii pe care il condimentam cu sare,pipet si cimbru.
Lasam la fiert la fic mic pana ce sosul scade si se ingroasa.
Adaugam pastele,amestecam bine su mai lasam pe foc circa 5 min.
Servim cu oua ochiuri si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii