Prajiti sunculita /kaizerul intr-o tigaie cca 2 minute.
Intre timp coaceti tortellini in apa fiarta cu sare 1 minut (dc sunt ca ai mei proaspeti, daca nu ii fierbeti atit cit scrie pe ambalajul lor) impreuna cu mazarea scursa din cutie si clatita sub jet de apa.
Cind sunt gata tortellini varsati totul in strecuratoare, aruncati apa si rasturnati tortellini si mazarea in tigaia cu sunculita.
Adaugati patrunjel tocat si presarati brinza rasa
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii