Se pun 2 litri de apa la fiert. Cand apa fierbe se pune punga de tortellini. Se lasa cam 15 minute. Cand sunt fierte le scurgem de apa si le lasam putin timp in care facem sosul.
Taiem cele 3 rosii cuburi si le punem in blender impreuna cu o lingurita de oregano/sare/piper. Dupa ce am obtinut un suc gros si condimentat luam conserva de ton si o punem intr-o cratita inalta cu tot cu uleiul propriu. Dupa ce incepe sa se incalzeasca turnam sucul de rosii si amestecam.
Luam tortellini si le punem peste sosul obtinut. Amestecam foarte bine pana totul se incorporeaza, apoi punem parmezanul si amestecam din nou.
Se serveste pe o farfurie intinsa si se pune o frunzulita de busuioc
Pofta buna!!!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAcum putin timp am vazut niste cornulete la minunata Alice si sincer salivam vazand doar pozele deoarece se vedea cat sunt de...
Cornuri fragede cu mere (de post)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii