Se pun 2 litri de apa la fiert. Cand apa fierbe se pune punga de tortellini. Se lasa cam 15 minute. Cand sunt fierte le scurgem de apa si le lasam putin timp in care facem sosul.
Taiem cele 3 rosii cuburi si le punem in blender impreuna cu o lingurita de oregano/sare/piper. Dupa ce am obtinut un suc gros si condimentat luam conserva de ton si o punem intr-o cratita inalta cu tot cu uleiul propriu. Dupa ce incepe sa se incalzeasca turnam sucul de rosii si amestecam.
Luam tortellini si le punem peste sosul obtinut. Amestecam foarte bine pana totul se incorporeaza, apoi punem parmezanul si amestecam din nou.
Se serveste pe o farfurie intinsa si se pune o frunzulita de busuioc
Pofta buna!!!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatFursecuri by Laurita,foarte bune au iesit http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-lamaie-79110.html
Fursecuri cu lamaieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii