Taitei cu Creveti si Spanac

Postat pe: 19-03-2014
(0)

Ingrediente

400 g tăiței
2-3 căței de usturoi
400 g creveți congelați
2 lg ulei de măsline
250 g spanac congelat
gata tocat
100 ml smântână pt gătit
300 ml supă
40 ml vin alb
1-2 lgț făină
sare
piper
cimbru

Mod de preparare

Tăițeii se fierb cca. 8 minute în apă cu sare. Usturoiul se curăță și se pisează. În tigaia încinsă se adaugă uleiul de măsline, usturoiul și creveții. Se călesc 2-3 minute.

Se adaugă spanacul și se sotează. Se adaugă apoi smântâna, supa și vinul și se lasă la fiert 5 minute, acoperit. Se leagă sosul cu făină, se condimentează cu sare, piper și cimbru. Se adaugă tăițeii și se amestecă.

Delicios!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Taitei cu Creveti si Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taitei cu Creveti si Spanac