Tăițeii se fierb cca. 8 minute în apă cu sare. Usturoiul se curăță și se pisează. În tigaia încinsă se adaugă uleiul de măsline, usturoiul și creveții. Se călesc 2-3 minute.
Se adaugă spanacul și se sotează. Se adaugă apoi smântâna, supa și vinul și se lasă la fiert 5 minute, acoperit. Se leagă sosul cu făină, se condimentează cu sare, piper și cimbru. Se adaugă tăițeii și se amestecă.
Delicios!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii