Tagliatele cu Vinete si Ciuperci

Postat pe: 16-02-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 1 portie:
80 g tagliatele preferabil din grau dur
1 catel usturoi
1 ceapa mica
1 lingura ulei masline
1 lingura unt
busuioc proaspat sau frunze patrunjel
4 ciuperci porcini sau altele
1/2 vanata
sare
piper proaspat macinat
parmezan proaspat razuit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pun pastele la fiert in apa multa cu sare. (se respecta timpul trecut pe ambalaj). Cand sunt fierte aldente, se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Se inabusa in uleiul de masline ceapa, usturoiul, apoi se pun vanata, ciupercile taiate cubulete. Se tin pe foc pana scade apa rezultata, se adauga untul, verdeturile si pastele. Se pun putina sare si piper proaspat macinat.

Se servesc pe o farfurie de paste preincalzita si se presara parmezan razuit.

Pofta buna.
Am trecut 80 g pentru ca e cantitatea de paste care nu ingrasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tagliatele cu Vinete si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tagliatele cu Vinete si Ciuperci