Se pune cana de apa cu sarea la fiert si cand da in clocot se adauga untul.Se lasa sa dea din nou in clocot si se adauga treptat faina amestecandu-se pana se omogenizeaza. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Cand compozitia este calduta se adauga si oul cu care se lucreaza bine.
Se face un baston din aluat si se imparte in 8 bucati. Bucatile se intind intre palmi, se pune in mijloc jumatatile de pruna si se fac bulgari.
Se pune intr-o oala apa cu sare la fiert si cand apa da in clocot se pun si bulgarii la fiert. Se lasa la fiert pana se ridica singuri la suprafata apei.
Se scot si se tavalesc in pesmetul care in prealabil l-am prajit pe un pic de ulei(se adauga in pesmet si un pic de sare).
Se servesc cu zahar si scortisoara dar si cu frisca lichida sau smantana dulce cu zahar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSunt cele mai bune sarmale ever....
Sarmale cu ciuperci de postEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii