Se fierb pastele. Se toaca ceapa marunt si se prajeste intr-o tigaie pana devine aurie. Se taie sunca in patratele mici si se adauga in tigaie si se rumeneste un pic. Se amesteca cu pastele si se pune totul intr-o tava unsa cu ulei si pesmet.
Se amesteca ouale cu smantana si se pune peste paste.
Se pune la cuptor la 220 grade pentru 25 de minute.
O reteta rapida pe care am invatat-o aici. E simpla si ieftina si deosebit de delicioasa. Se numeste Sunkafleky sau pete de sunca.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii