Ceapa si usturoiul tocate se rumenesc usor in ulei, se adauga ciupercile, sarea , piperul si vinul si se lasa sa se evapore la foc mic. Se completeaza cu rosiile taiate felii si cu smantana, lasandu-se la foc 15 min. Se fierb spiralele in apa cu sare, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si se amesteca cu cascavalul ras , apoi se servesc.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii