SOSUL:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga intai usturoiul, apoi kaiserul taiat fasii subtiri si se lasa putin sa se rumeneasca. Adaugati morcovii taiati rondele, ciupercile, maslinele si putina apa. Se lasa la foc mic pana s inmoaie morcovii, apoi se adauga sosul de rosii, vegeta (dupa gust) si se mai tine putin pe foc.
Intre timp se fierb spaghetele. Dupa ce sunt gata, se scurg si se adauga in sosul preparat.
Se servesc calde cu parmezan deasupra. Este o mancare foarte delicioasa. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii