SOSUL:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga intai usturoiul, apoi kaiserul taiat fasii subtiri si se lasa putin sa se rumeneasca. Adaugati morcovii taiati rondele, ciupercile, maslinele si putina apa. Se lasa la foc mic pana s inmoaie morcovii, apoi se adauga sosul de rosii, vegeta (dupa gust) si se mai tine putin pe foc.
Intre timp se fierb spaghetele. Dupa ce sunt gata, se scurg si se adauga in sosul preparat.
Se servesc calde cu parmezan deasupra. Este o mancare foarte delicioasa. Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii