Spaghetti cu sunca si cognac

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

spaghetti 500g
sunca 100g
unt 50g
ceapa
faina - o lingura
smantana - 1 pahar
mar 1/4
cognac 1 lingura
cascaval ras 50 g
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se topeste untul intr-o cratita si se incorporeaza faina. Se adauga ceapa si marul tocat fin apoi se acopera cratita cu un capac si se fierbe la foc slab cca. 15 min amestecand din cand in cand.
Se stropeste cu cognac, se lasa sa se evapore, se adauga smantana si cascavalul dupa care se da de pe foc.
Se fierb spaghetti in multa apa sarata si se condimenteaza cu sosul preparat, cu sunca taiata felii si putin piper macinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti cu sunca si cognac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti cu sunca si cognac