Se pun la fiert spaghettele, in multa apa clocotita, usor sarata.
Eu le pun in picioare in vasul cu apa, de jur-imprejurul peretilor, lasandu-le sa coboare singure, pe masura ce se inmoaie, fara sa le amestec. Le las pana ajung toate in apa, mai dau cateva clocote, pun capacul si iau vasul de pe foc.
Intre timp se pregateste sosul.
In uleiul incins se caleste putin ceapa, apoi ciupercile, amestecand mereu, pana sunt facute.
Se adauga "ghiveciul cu gogosari pentru iarna", bulionul, zaharul si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se pune amidonul desfacut in putina apa, se amesteca pana se leaga sosul.
Se asezoneaza(se pune sare si piper), se adauga mirodeniile preferate, usturoiul, se amesteca si se aduce din nou la punctul de fierbere.
Se acopera vasul, se ia de pe foc, se lasa 5 min. sa se patrunda aromele.
Intre timp se scurg spaghettele.
Se servesc cu sos (amandoua fiind calde)
Astfel in 10-15 min aveti gata un preparat.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii