Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

Postat pe: 30-07-2017
(0)

Ingrediente

2 pulpe de pui
200 g spaghetti
2 fire de ceapă verde
1 morcov
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel de usturoi
1 conservă de pulpă de roşii
sare
piper
parmezan ras
1 lingură de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.

Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan