Spaghetti cu Rosii, Pui si Smantana

Postat pe: 16-12-2011
(0)

Ingrediente

pentru 4 persoane:
300g piept de pui
2 cepe
2 catei de usturoi
400g spaghetti
400g pulpa de rosii taiata cubulete mici
100g smantana de gatit
25g parmigiano ras
2 linguri de ulei de masline
1 lingurita de basilico macinat
sale
piper alb,

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Taiati pieptul de pui mai intai felii de grosime medie si apoi taiati-l bastonae. Curatati si taiati fin ceapa si usturoiul. Incalziti uleiul intr-o tigaiesi si rumeniti pe fiecare parte bastonasele dupa care adaugati ceapa si usturoiul pana se rumenesc usor si ele. Intre timp puneti spaghetele la fiert urmand instructiunile de pe ambalaj.

Condimentati puiul cu sare, piper si basilico dupa gust si apoi adaugati pulpa de rosii si lasati sa fiarba la foc mic pentru 2-3 minute. La sfarsit adaugati smantana si parmigiano si controlati daca ii mai trebuie sare sau piper. Scurgem bine pasta, o punem in farfurii si punem sosul deasupra.

Eu am folosit pulpa de la rosii si nu cea la conserva si in loc de basilico am pus marar si patrunjel. Sunt gustoase ambele variante).
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti cu Rosii, Pui si Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti cu Rosii, Pui si Smantana