Taiati pieptul de pui mai intai felii de grosime medie si apoi taiati-l bastonae. Curatati si taiati fin ceapa si usturoiul. Incalziti uleiul intr-o tigaiesi si rumeniti pe fiecare parte bastonasele dupa care adaugati ceapa si usturoiul pana se rumenesc usor si ele. Intre timp puneti spaghetele la fiert urmand instructiunile de pe ambalaj.
Condimentati puiul cu sare, piper si basilico dupa gust si apoi adaugati pulpa de rosii si lasati sa fiarba la foc mic pentru 2-3 minute. La sfarsit adaugati smantana si parmigiano si controlati daca ii mai trebuie sare sau piper. Scurgem bine pasta, o punem in farfurii si punem sosul deasupra.
Eu am folosit pulpa de la rosii si nu cea la conserva si in loc de basilico am pus marar si patrunjel. Sunt gustoase ambele variante).
Se serveste calda.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii