Taiati pieptul de pui mai intai felii de grosime medie si apoi taiati-l bastonae. Curatati si taiati fin ceapa si usturoiul. Incalziti uleiul intr-o tigaiesi si rumeniti pe fiecare parte bastonasele dupa care adaugati ceapa si usturoiul pana se rumenesc usor si ele. Intre timp puneti spaghetele la fiert urmand instructiunile de pe ambalaj.
Condimentati puiul cu sare, piper si basilico dupa gust si apoi adaugati pulpa de rosii si lasati sa fiarba la foc mic pentru 2-3 minute. La sfarsit adaugati smantana si parmigiano si controlati daca ii mai trebuie sare sau piper. Scurgem bine pasta, o punem in farfurii si punem sosul deasupra.
Eu am folosit pulpa de la rosii si nu cea la conserva si in loc de basilico am pus marar si patrunjel. Sunt gustoase ambele variante).
Se serveste calda.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii