Taiati pieptul de pui mai intai felii de grosime medie si apoi taiati-l bastonae. Curatati si taiati fin ceapa si usturoiul. Incalziti uleiul intr-o tigaiesi si rumeniti pe fiecare parte bastonasele dupa care adaugati ceapa si usturoiul pana se rumenesc usor si ele. Intre timp puneti spaghetele la fiert urmand instructiunile de pe ambalaj.
Condimentati puiul cu sare, piper si basilico dupa gust si apoi adaugati pulpa de rosii si lasati sa fiarba la foc mic pentru 2-3 minute. La sfarsit adaugati smantana si parmigiano si controlati daca ii mai trebuie sare sau piper. Scurgem bine pasta, o punem in farfurii si punem sosul deasupra.
Eu am folosit pulpa de la rosii si nu cea la conserva si in loc de basilico am pus marar si patrunjel. Sunt gustoase ambele variante).
Se serveste calda.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFrigănele la cuptor – o variantă mai sănătoasă și la fel de delicioasă a frigănelelor clasice! Crocante la...
Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasăMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii