- taiati morcovii si ii tocati in robot impreuna cu nuca sau ii radeti pe razatoarea mica iar nucile le dati prin masina de tocat nuci sau le pisati
- incalziti uleiul impreuna cu usturoiul si rozmarinul pentru a obtine un ulei aromat (nu prajiti sau ardeti sturoiul caci devine amar la gust)
- varsati morcovii in paharul mixerului vertical/ blender si uleiul aromat putin cite putin (dupa ce ati scos catelul de usturoi si rozmarinul) si mixati pina veti obtine o crema. Consistenta trebuie sa fie cremoasa insa cu mixerul meu mai cremos de atit nu se poate.
- adaugati sare dupa gust
- fierbeti pastele in apa sarata, le scurgeti si adaugati pesto de morcovi
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii