Spaghetti bologneze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spaghetti 500g
  • carne tocata 500g
  • morcovi 3
  • ceapa 2
  • rosii 500g
  • vin alb - 1 pahar
  • usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun intr-o cratita cu putin ulei carnea su usturoiul , morcovii si ceapa taiata, dupa care se adauga o cana de apa si un pahar de vin.
Se lasa sa fiarba dupa care se adauga rosiile curatate si taiate marunt , sarea si piperul.
Cand compozitia este gata se amesteca impreuna cu spaghetele firte al dente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa