Spaghetti bologneze

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

spaghetti 500g
carne tocata 500g
morcovi 3
ceapa 2
rosii 500g
vin alb - 1 pahar
usturoi
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pun intr-o cratita cu putin ulei carnea su usturoiul , morcovii si ceapa taiata, dupa care se adauga o cana de apa si un pahar de vin.
Se lasa sa fiarba dupa care se adauga rosiile curatate si taiate marunt , sarea si piperul.
Cand compozitia este gata se amesteca impreuna cu spaghetele firte al dente.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti bologneze" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

y4show
•  03.08.2012 02:03:56

gresit ......spaghetele bologneze se fac cu sos "ragu " deci automat include si telina

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti bologneze