Spaghetti Alla Fiorentina

Complexitate
redusa
Spaghetti Alla Fiorentina

Ingrediente

  • 4 portii:
  • 400gr spaghete
  • 800gr spanac proaspat
  • 400gr bacon
  • 300gr smantana
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Puneti apa la fiert pentru spaghete cu sare.
Curatati spanacul de tulpina, spalati-l foarte, foarte bine in apa rece (nu se opareste). Dupa ce ati spalat spanacul taiati-l franjuri si puneti-l intr-o oala mare la calit cu ulei de masline.

Puneti spaghetele la fiert (6-7minute).

Taiati baconul cubulete sau franjuri (cum doriti) si caliti-l putin intr-o tigaie separat.
Dupa ce s-a calit spanacul adaugati smantana si baconul.

Scurgeti pastele dupa ce s-au fiert si aruncati-le in oala cu spanac.
Amestecati bine si serviti cu parmezan ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate