Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg cu prosoape de hartie. Se combina intr-un castron mare crevetii cu sare, suc de lamaie si usturoi tocat. Se amesteca bine si se lasa la marinat minim 30 de minute.
Intre timp, incingem 2 linguri de ulei de cocos intr-o tigaie si gatim ghimbirul, usturoiul si paprika pana cand acestea devin moi, dar sa nu fie colorate prea tare. Apoi, adaugam laptele de cocos si coaja de lamaie, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce compozitia se reduce la o treime. Se scot crevetii din marinada, se scurg si se adauga in tigaie; se gatesc, amestecand, circa 3 minute, sau pana se fac rozalii la culoare. Scurgem spaghetele de apa, le asezam pe o farfurie intinsa, iar in mijloc, asezam crevetii cu sos de cocos.
Decoram cu germeni de ceapa rosie, rosii cherry si patrunjel verde tocat si adaugam o lingura de ulei de cocos pentru a oferi un aspect lucios preparatului.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii