Spaghete cu Ulei de Masline, Aromatizat si Capere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu Ulei de Masline, Aromatizat si Capere

Ingrediente

  • -3 crengute de rozmarin proaspat, mai mici
  • -6 frunze de salvie proaspete, mai mici
  • -3 catei de usturoi
  • -200g spaghete
  • -3 linguri formaggio
  • -6 linguri ulei de masline
  • -25 capere
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Spaghetele se fierb, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat, cand spaghetele sunt pe jumatate fierte, pregatim uleiul aromatizat.

Asadar, intr-o tigaie punem ulei de masline, iar pana incepe sa sfaraie, curatam, spalam si taiem usturoiul, dupa care, il punem peste ulei. Il lasam 1 minut la prajit, timp in care taiem caperele, dupa care le punem peste usturoi. Dupa spalam, taiem si punem peste usturoi si capere, rozmarinul proaspat si salvia. Asezonam cu sare si piper si lasam totul inca 2 minute pe foc. Dupa cele 2 minute, punem capacul pe tigaie, pana cand spaghetele sunt fierte (asta in cazul in care nu sunt fierte).

Dupa ce spaghetele sunt fierte, se strecoara si se pun peste ulei. Se amesteca bine, dupa care se pune formaggio.

Se serveste imediat... pofta mare!
Eu am taiat rozmarinul si salvia, pt ca noua ne place asa, dar daca nu sunteti incantati sa le aveti in farfurie in momentul servirii, puteti sa le puneti netaiate in ulei, iar la sfarsit sa le scoateti.

Bineinteles, daca le scoateti sa faceti asta, inainte de a amesteca spaghetele cu uleiul aromatizat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Rulada de biscuiti in foi de napolitana
Bucataras.RO

Rulada de biscuiti in foi de napolitana

Demult nu am mai facut salam de biscuiti sau rulada cum faceam odata, dar nici biscuiti simpli nu am mai gasit. Am luat...

Rulada de biscuiti in foi de napolitana
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!