Spaghetele se fierb, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat, cand spaghetele sunt pe jumatate fierte, pregatim uleiul aromatizat.
Asadar, intr-o tigaie punem ulei de masline, iar pana incepe sa sfaraie, curatam, spalam si taiem usturoiul, dupa care, il punem peste ulei. Il lasam 1 minut la prajit, timp in care taiem caperele, dupa care le punem peste usturoi. Dupa spalam, taiem si punem peste usturoi si capere, rozmarinul proaspat si salvia. Asezonam cu sare si piper si lasam totul inca 2 minute pe foc. Dupa cele 2 minute, punem capacul pe tigaie, pana cand spaghetele sunt fierte (asta in cazul in care nu sunt fierte).
Dupa ce spaghetele sunt fierte, se strecoara si se pun peste ulei. Se amesteca bine, dupa care se pune formaggio.
Se serveste imediat... pofta mare!
Eu am taiat rozmarinul si salvia, pt ca noua ne place asa, dar daca nu sunteti incantati sa le aveti in farfurie in momentul servirii, puteti sa le puneti netaiate in ulei, iar la sfarsit sa le scoateti.
Bineinteles, daca le scoateti sa faceti asta, inainte de a amesteca spaghetele cu uleiul aromatizat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii