Se curata morcovii, ceapa si telina. Ceapa o tocati marunt, iar telina si morcovii ii radeti pe razatoare.
Incingeti intr-o cratita 2 linguri ulei de masline si caliti toate legumele tocate, la foc iute, 3-5 minute. Apoi adaugati carnea tocata, rosiile curatate de coaja si tocate, bulionul; dupa care sarati si piperati dupa gust. La sfarsit se adauga vinul rosu si se lasa la fiert 30 minute.
Intr-o oala fierbeti apa cu o lingura ulei de masline si sare, iar cind aceasta a clocotit se adauga spaghetele, lasindu-le sa fiarba conform instructiunilor dupa ambalaj. Aproximativ 8 minute. Le scurgeti de apa si le asezati pe farfuriesau pe platou. Deasupra turnati sosul si serviti.
Serviti cind sunt fierbinti cu parmezan ras.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii