Se caleste ceapa taiata marunt, in uleiul de masline si cu un piculet de apa, apoi se adauga soia (deja fiarta dupa instructiunile de pe ambalaj, in jur de 25-30 de minute in apa cu condimente), se lasa in tigaie 2-3 minute, apoi se adauga sosul tomat, se amesteca bine, se lasa pana se omogenizeaza totul si se adauga verdeturile dorite.
In acelasi timp cand se incepe cu ceapa, se pune si o oala cu apa la fiert si se fierb pastele cate minute doriti.
Le amestecati toate pastele cu sosul cu soia sau puneti in farfurie sosul peste spaghete, daca aveti la indemana cascaval de post, va puteti lasa tentate (daca nu aveti frica de E-uri).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii