Se caleste ceapa taiata marunt, in uleiul de masline si cu un piculet de apa, apoi se adauga soia (deja fiarta dupa instructiunile de pe ambalaj, in jur de 25-30 de minute in apa cu condimente), se lasa in tigaie 2-3 minute, apoi se adauga sosul tomat, se amesteca bine, se lasa pana se omogenizeaza totul si se adauga verdeturile dorite.
In acelasi timp cand se incepe cu ceapa, se pune si o oala cu apa la fiert si se fierb pastele cate minute doriti.
Le amestecati toate pastele cu sosul cu soia sau puneti in farfurie sosul peste spaghete, daca aveti la indemana cascaval de post, va puteti lasa tentate (daca nu aveti frica de E-uri).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii